Biomassa

Teniu un gran consum de gas / gasoil? Oferim solucions a gran escala amb biomassa per comunitats de veïns, industries, residencies, pavellons, etc.

Què és la Biomassa?

Les calderes de biomassa, són sistemes de calefacció eficients que a més de ser un sistema de calefacció eficient, produeixen aigua calenta sanitària (ACS).


La caldera de biomassa funciona amb combustibles basats en deixalles naturals, fins i tot amb escombraries orgàniques. Els combustibles emprats més reconeguts són el pèl·let, la llenya i en algunes zones geogràfiques l’os d’oliva. La combustió d’aquests materials produirà energia tèrmica per proveir les nostres necessitats tant domèstiques com industrials.

Perquè triar Biomassa?

Es tracta de la font d’energia del futur: barata, neta i ecològica. No emet gasos contaminants a l’atmosfera i la seva combustió amb prou feines genera partícules sòlides. Al seu lloc, s’obtenen unes cendres que resulten fàcils de netejar i eliminar, ja que es poden utilitzar com a fertilitzants per a plantes o morters per a edificació, entre altres coses.

On instal·lar un sistema de climatització basat en biomassa?

Avantatges econòmiques:

Tot i els increments de preu de l’energia en tots els tipus de combustibles, la biomassa suposa una estalvi de +50% respecte el gas i el gasoil, a més a més té un preu mes constant que els combustibles fòssils, així que tindràs menys sorpreses en les factures!

Ecològic:

Combustible d´origen natural totalment respectuós amb el medi ambient

Subvencionada per l’estat, fons europeus, Next Generation, ens públics...:

Al tractar-se d’una font d’energia renovable i ecològica, existeixen ajudes per tot tipus d’instal·lacions, depenent del sector, de fins 350€/kW o 40% del preu total, a tecninstal t’informem.

Comparativa de la despesa

AEROTÈRMIA + PLAQUES SOLARS
(-30%)
AEROTÈRMIA
Pellet
(+18%)
Gasoil
( x2,2 )
Gas Natural
( x3 )